Thursday, 28 September 2017

Cara-cara memelihara kesihatan kulit wajah



FACE SERUM Hyaluronic Acid&Vit





Hai, peminat Sha semua... Terima kasih singgah blog Sha ,... Sha nak cerita sikit sahaja berkenaan face serum daripada freshpicks, kebaikan kelebihan yang kami sangat berpuas hati untuk anda gunakan seharian... Alhamdulillah, best seller disebabkan banyak menceriakan hari-hari pelangan kami dengan sebaiknya...

-Face serum dari freshpicks bukan sahaja bagus untuk muka tapi juga boleh berfungsi sebagai hair serum.

-Face serum dirumus dgn bahan utama hyaluronic acid juga ditambah panthenol,gliserin. Semua bahan ni terkenal dengan fungsi untuk melembapkan,memulihkan serta melebatkan rambut. Malah Hyaluronic Acid jika dipakai ke kulit kepala,ia umpama baja untuk menyubur dan melembapkan rambut


Wah terbaik kan. Lagi-lagi face serum freshpicks memang tinggi kandungan Hyaluronic Acid...

Kalau anda berminat dengan face serum boleh dapatkan dalam set primo basic lebih jimat , primo basic apakah pula??? Jangan risau anda wasap Sha ja naaa...

berminat terus whatsapp 0135844097

#faceserum #organikskincare #exclusivelyfreshhomemade

Wednesday, 13 September 2017

September Offer



Dah lama Freshpicks tak buat special
Combo ye. Jadi bulan ni khas untuk semua, nah 11 combo super special..limited yer

List of SuperSpecial COMBO
1️⃣- 100% Argan Oil 15ml+ Hanybee 50g
Retail offer RM59 (NP RM90)


2️⃣ Face serum 15ml + Face oil Arganne 15ml
Retail offer RM100 (NP RM120)

3️⃣
Lipbalm 6ml + Hanybee 50g
Retail offer RM49 (NP RM60)

4️⃣Face serum 15ml + Hanybee 50g
Retail offer RM89 (NP RM100)

5️⃣Face oil Arganne 15ml + Hanybee 50g
Retail offer RM89 (NP RM100)

6️⃣DDCream + Hanybee 50g
Retail offer RM59 (NP RM90)

7️⃣100% Argan Oil 15ml+ DD cream
Retail offer RM59 (NP RM90)

8️⃣ CBS SE (cherrybeautysoap special edition ) + DD cream
Retail offer RM49 (NP RM80)

9️⃣ CBS SE(cherrybeautysoap special edition ) + MILXO goats milk soap
Retail offer RM39 (NP RM80)

10️⃣Milxo goats milk soap + DD cream
Retail offer RM59 (NP RM90)

11️⃣ Loosepowder + Hanybee 50g
Retail offer RM59 (NP RM90)

Combo dah termasuk postage dan mystery gift

Limited so order tauu
📞0135844097

Monday, 11 September 2017

Feedback Positive Fresh Finishing DD Cream Freshpicksbycherrynazri



Assalammualaikum...

Saya sendiri pengguna skincare daripada freshpicks, yala kan kita nak promote produk diri sendiri kena la try dulu... Kalau baik baru lah kita jual.. Alhamdulillah, selepas menggunakan produk skincare freshpicks kulit wajah saya semakin berseri tidak kusam lagi .... Mari kita check apakah produk skincare itu ya:










Nama Produk: Fresh Finishing DD Cream .
Harga: RM49
.
Saiz/Berat:5g
.
Kelebihan:
●Krim untuk meremajakan kulit.
●Menjadikan kulit lebih sekata dan kurang kusam.
●Memberi tampilan cantik pada wajah.
●Melembutkan dan melembapkan kulit.
●Mencerahkan kulit
●Tidak berminyak dan melekit.
●Bau wangi.
●Warna yang menarik nampak natural.
.
0135844097

Mari lihat kulit wajah saya dahulu dengan sekarang:
Gambar 2015
Gambar 2016





2 gambar ni awal janury 2017 1st try produk skincare daripada freshpicks..




Alhamdulillah ketiga-tiga gambar di bawah ini ambil bulan SEPTEMBER 2017...



Saya sangat berpuas hati .... Xperlu makeup tebal-tebal untuk muka flawless, glowing, and soft gitewwww..... hanya dengan produk skincare freshpicks... berminat whatsapp naih 0135844097,... 
bulan ni ada offer dd cream tawww RM30 ... 

Wednesday, 9 August 2017

Kebaikan rosehip seed oil



Kenapa rosehip seed oil antara oil yang saya pilih untuk ditambah dalam face oil freshpicks?
Rosehip seed oil dipilih kerana ia umpama MULTIVITAMIN untuk kulit.


Manfaat untuk Kecantikan kulit.

1. Mengurangkan tanda penuaan.

Vitamin A didalamnya mampu mengurangkan kedutan, garis-garis halus dan bintik penuaan. Rosehip Seed Oil bersifat ringan dan tidak meninggalkan kesan berminyak menjadikannya sangat sesuai untuk mereka yang inginkan kulit cantik tanpa kelihatan berminyak.


2. Mengurangkan parut dan kesan regangan.

Kandungan EFA yang tinggi menjadikan kulit lebih elastik dan kuat. Manakala vitamin A mempercepatkan proses pembaikan sel kulit sekaligus mengurangkan kesan parut dan regangan dengan lebih cepat.


3. Merawat kulit kering

Kulit manusia memerlukan EFA untuk kekal sihat dan kuat, namun badan manusia tidak dapat menghasilkannya sendiri. EFA dari Rosehip Seed Oil menyerap dengan cepat ke dalam kulit menjadikannya sesuai untuk merawat masalah kulit kering disebabkan pemakanan yang tidak sihat, alergi, dan pendedahan kepada bahan kimia.


4. Merawat kesan UV dan toksin

Antioksidan dan vitamin menghalang dan membaiki kerosakan kulit akibat sinar UV dan radikal bebas.


5. Menyihatkan rambut dan kulit kepala.

Baik untuk merawat masalah kulit kepala yang kering dan memberi nutrient kepada rambut.


6. Menguatkan kuku.

Melembabkan, menguatkan dan menghalang jangkitan pada kuku menjadikan kuku kelihatan lebih cantik.


Arganne face oil complex freshpicks boleh juga digunakan untuk rambut, kuku, tangan, badan.


Organik Argan oil itu sendiri dah bagus, so bila ada tambahan oil seperti rosehip seed oil, jojoba oil, apeicot kernel oil, essential2 oil pastinya untuk mendapat hasil yg TERBAIK! 😘


Ramai dah cuba dan repeat order. Uoll kalau nak cuba, jangan segan2... 😘 best seller ni

📞0135844097 🚚Pos1Malaysia

Monday, 20 March 2017

SET SKINCARE PRIMO





Set skincare PRIMO.
Mengandungi
⏩MILXO - sabun susu kambing
✔ Membersihkan kulit
✔ Memutuskan ikatan SEL KULIT MATI
✔ MENYINGKIRKAN sel kulit mati
✔ Menghasilkan sel kulit yg baru yg lebih SIHAT & CANTIK ⏩Arganne Face Oil Complex - Mengandungi Argan Oil, Rosehip Seed Oil,Jojoba Oil,Essential oil
✔ Melembapkan kulit
✔ Meningkatkan METABOLISME sel kulit supaya dapat 'bekerja' dgn lebih baik (buang sel kulit mati & gantikan dgn yg baru)
✔️Memberi nutrisi untuk kulit
✔️Merawat masalah jerawat jeragat parut,sunburn,dll ⏩Face Serum Hyaluronic Acid & Vitamin C
✔ Molekulnya KECIL, Bole masuk ke lapisan dalam kulit (dermis)
✔ Menghasilkan kulit yg lebih TEGANG, LEMBUT & LICIN
✔️Menyerap air menjadikan kulit lebih lembap glowing beautifully
✔️Mencerahkah kulit

*Untuk hasil optimum ambil primo EXCLUSIVE. Ada tambahan

⏩DD Cream with SPF40
✔ Melindungi kulit dr sinaran UV (punca JERAGAT)
⏩Beauty Face Mist rosewater
✔ Bertindak sebagai TONER dan pada masa yg sama membantu kulit kekal SEGAR! ✔️mengecutkan jerawat
⏩chocoffee face scrub
✔️kulit licin bebas blackhead n whitehead

Normal RM239. Best offer ONLY RM139(exclusive)
Normal RM145. Best offer ONLY RM99(basic)

Whatsapp 0135844097

#freshpicks
#aPerfectgiftforU